Bemutatkozás

Fülöpné Fülöp Katalin vagyok, ötvös-aranyműves, ékszerkészítő.
A nicknevem a különféle fórumokon Csillagkor (hátha valaki így jobban ismer)
1989 óta foglalkozom réz és ezüstözött drótékszerek készítésével, és 2006 februárja óta dolgozhatok ötvösként nemesfémmel is. NEHITI nyilvántartási számom PR5363, készítőként vagyok regisztrálva.

A következő oldalakon az általam készített drótékszereket láthatod. Ékszereim zsűrizettek, készülhetnek sárga és vörösrézből, ezüstözve, aranyozva, ródiumozva, vagy ezüstből(Ag925), de akár aranyból is elkészítem Neked, megfelelően fémjelezve, bármilyen színösszeállításban.

Ezüst és bizsu ékszerek általában vannak készen is, tehát ha egyeztetünk, meg lehet tekinteni élőben is a kollekciót vagy itt nálam, vagy a következő rendezvényen.

Aranyból csak előzetes megrendelés alapján készítek, egyedileg kalkulálva az árat, a Metal-Art Zrt mindenkori arany árain alapulva, 12%-os veszteséggel számolva, + 1200 Ft/g munkadíjjal, mert ez az anyag különleges bánásmódot és esetenként más technikát igényel.

Az ezüstözést és az aranyozást a Metal-Art Zrt végzi (a Pénzverde jogutódja), kiváló minőségben, nikkelmentesen, a lehető legvastagabb réteggel, speciális lakkréteggel ellátva.
Nézz körül, és ha másra vágysz, azt is szívesen elkészítem a Te elképzeléseid alapján.

Rendelni lehet telefonon vagy emailben, az átvételt és a részleteket megbeszéljük.
Budapesten megoldható a személyes átvétel, vidékre postán ajánlottan, elsőbbségivel küldöm, buborékos borítékban, vagy dobozban, előre utalással.
Utánvéttel rendelni nem lehetséges.
10.000 Ft feletti megrendelés esetén a postaköltséget én állom.Comments are closed.